Karasu Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karasu Ziraat Odası > Haberler > Karasu Ziraat Odası Tarım Danışmanları Proje eğitiminde

Karasu Ziraat Odası Tarım Danışmanları Proje eğitiminde

Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile imzalanan protokol kapsamında Türkiye genelinde görev yapan Tarım Danışmanlarına düzenlenecek olan eğitimlerin 1.si 19.02- 24.02.2018 tarihleri arasında Ankara’da düzenlendi.

Eğitime Karasu Ziraat Odası Tarım Danışmanları Serap Vildan ERSOY, Nermin PEKTEN ve Bülent DEMİRCİ katıldı. Eğitimde Proje döngüsü başlığı altında Mantıksal çerçeve yaklaşımı ve Kırsal kalkınma yatırımları destekleme programı çerçevesinde uygulamalı konular anlatıldı. Eğitim sertifika töreniyle son buldu.   

Her eğitimin bir aydınlanma olduğunu söyleyen Karasu Ziraat Odası Başkanı Selami ARIK Tarım Danışmanlarımız aracılığıyla çiftçilerimize daha kapsamlı ve yerinde bilgilerle üretime katkı sağlayacaklarını açıkladı.

Tarım danışmanları Serap Vildan ERSOY, Nermin PEKTEN ve Bülent DEMİRCİ eğitime katılmamıza destek veren Başkanımız Selami ARIK’a, eğitim konularının anlatımı sağlayan Bakanlık yetkililerine ve Eğitim boyunca Tarım danışmanlarına destek veren Türkiye Ziraat Odaları Birliği Teknik Müşavir Yardımcısı Neşe TEZER hanıma teşekkürlerini ilettiler.