Karasu Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Karasu Ziraat Odası > Haberler > Karasu Ziraat Odası Konya tarım fuarına hazırlanıyor.

Karasu Ziraat Odası Konya tarım fuarına hazırlanıyor.

20- 24 Mart 2018 tarihlerinde Konya’da gerçekleşecek olan 16. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri fuarına Karasu Ziraat Odasından ücretsiz araç kaldırılacaktır. Türkiye’nin en büyük Tarım Fuarı olan Konya Tarım fuarına odamız çiftçileriyle beraber katılmayı planlıyoruz. Fuarların yenilikleri yerinde görme adına avantaj olduğunu söyleyen Karasu Ziraat Odası Başkanı Selami ARIK çiftçilerimizle geniş kapsamlı bir katılım yapmayı planladığını söyledi. Odamızdan Danışmanlık hizmeti alan çiftçilerimize SMS hizmetimiz aracılığıyla bireysel davetiye gönderdik, ulaşamadığımız çiftçilerimizi de fuara beklediklerini söyledi.

Arık tarımsal yenilikleri yerinde görmek, üretimlerine katkı sağlamak için fuarları ödemsedikleri belirtti. Fuara ulaşım için odamızdan araçlar ücretsiz gidecektir. Konaklama katılacak kişiye ait olup, araştırma sonucunda fiyatı ve konaklama refahı açısından kişi başı 70,00 tl olacak şekilde otelle görüşüldü.

Karasu ziraat odası başkanı Selami ARIK 2017 yılında açık kapalı toplam 86 bin’lik sergileme alanında, 17 ülkeden toplam 1200 marka, 402 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla gerçekleşen geniş kapsamlı fuara çiftçilerimiz katılımlarının yararlı olacağını söyledi.