Karasu Ziraat Odası > Haberler > Hürriyet Mahallesinde Süt Sığırı Yetiştiriciliği kursu başladı

Hürriyet Mahallesinde Süt Sığırı Yetiştiriciliği kursu başladı

Tarımsal Nüfus Gençleşiyor Projesi kapsamında 2018 yılının ilk kursu Süt Sığırı Yetiştiriciliği kursu 9 Nisan 2018 tarihli Hürriyet Mahallesinde başladı. 10 gün sürecek olan kursu Eğitici olarak Veteriner Hekim Hamza AYAR yürütecek.

Kursa katılan kursiyerler kurs sonunda Halk eğitimi müdürlüğünden sertifika alacaklar ayrıca kurs süresince işkurdan katılım ücreti alacaklar.

2018 yılında Tarımsal Nüfus Gençleşiyor Projesi kapsamında Karasu Ziraat Odası olarak 13 adet değişik konularda kursumuz var. İlkini Hürriyet Mahallesinde başlattık, diğer kurslarımızın da planlamasını yapıyoruz. 16- 40 yaş arasında tarımla uğraşan gençlerimiz odamıza uğrayarak kurs kayıtlarını yaptırabilir ve kurslar hakkında bilgi alabilirler.