Karasu Ziraat Odası > Haberler > FUARA ODAMIZDAN ÜCRETSİZ ARAÇ

FUARA ODAMIZDAN ÜCRETSİZ ARAÇ

11- 15 Ekim Tarihinde Bursa’da gerçekleşecek olan Bursa Tarım Fuarına odamızdan ücretsiz araçlar kaldırılacaktır.

Bursa 15. Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 10. Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı, 11 - 15 Ekim 2017 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecektir.

Tarım makineleri, Bitkisel üretim firmaları, hayvancılık ekipmanları, traktör modelleri, tohum firmaları, Tarım alet ve Ekipmanları gibi Tarımsal alanda birçok firmanın katılacağı fuara yeni teknolojilerden haberden olmak ve yenilikleri yerinde görmek isteyen çiftçilerimizin katılmasının yararlı olacağını söyleyen ARIK, Katılmak isteyen çiftçilerimizin ziraat odasına gelmeleri ve ya odamız delegeleri ile iletişime geçmeleri gerektiğini bildirdi.

Karasu Ziraat Odası Başkanı

Selami ARIK